Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητήσεις - βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Νάουσας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Νάουσας της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ρήξη και Ενσωμάτωση»,αύριο Σάββατο 12 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας Νάουσας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου Αναστάσης Γκίκας, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του Σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ», την Κυριακή 13 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου Αναστάσης Γκίκας.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, με αφορμή τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» «Προγραμματικά Ντοκουμέντα», «3η Συνδιάσκεψη της ΚΕ του ΚΚΕ 10-14 Οκτώβρη 1950», «6η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 11-12 Μάρτη 1956», «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 5-15/2 1968», διοργανώνει, την Τετάρτη 16 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μελετάμε την ιστορία μας, βγάζουμε συμπεράσματα, γινόμαστε ικανότεροι στην οργάνωση της ταξικής πάλης για το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Θέματα & αφιερώματα

Περισσότερα...

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org