Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Σύσκεψη ανέργων την Κυριακή

Με στόχο την οργάνωση και την πάλη των ανέργων, μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα και τους συμμάχους του, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία, το γυναικείο κίνημα, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, η Επιτροπή Ανέργων του ΠΑΜΕ Ν. Ζακύνθου διοργανώνει σύσκεψη ανέργων την Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο του Νομού.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ανέργων για τη σύσκεψη, η Επιτροπή Ανέργων πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σειρά εξορμήσεων. Με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την προκλητική, όπως χαρακτηρίζει, συμπεριφορά του υπαλλήλου του τοπικού γραφείου του ΟΑΕΔ Β. Οικονόμου, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει ενημέρωση - συζήτηση εκπροσώπου της επιτροπής με τους άνεργους και, μάλιστα, «σκίζοντας τις αφίσες για τη σύσκεψη της Κυριακής που είχε αναρτήσει η επιτροπή στον πίνακα των ανακοινώσεων».

Η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι σήμερα ο δρόμος για τους ανέργους είναι η οργάνωσή τους μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα και η πάλη «για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ