Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Πρόβα για τα δύσκολα

Φιλικό με (κατά τον Σάντος) χαρακτήρα επίσημης αναμέτρησης δίνει σήμερα (17.00, MEGA) στη Λάρισα η Εθνική, με αντίπαλο τον Καναδά. Ο αγώνας αποτελεί πρόβα ενόψει της συνάντησης με τη Μάλτα (25/3) για το EURO 2012. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα έχει την ευκαιρία (δε δίνεται συχνά στις Εθνικές) να διαπιστώσει πως ανταποκρίνονται εντός παιδιάς, πρόσωπα και σχήματα.

Περιμένει, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου, να δει «την εξέλιξη της ομάδας, να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες στις δοκιμές που θα κάνουμε, στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καναδάς έχει κάποιες ομοιότητες με τη Μάλτα. Είναι μια γρήγορη ομάδα με ποιότητα, καλή δυναμική και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με έντονο ρυθμό».

Πριν από την έναρξη, η ΕΠΟ θα τιμήσει τον Οτο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στην εθνική ομάδα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του EURO 2004 στην Πορτογαλία.

Δύο ώρες αργότερα (19.00, ΝΕΤ), στη Ν. Σμύρνη, η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται - επίσης σε φιλική αναμέτρηση - το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες, μετά την πρόσφατη κλήρωση, βρίσκονται στον ίδιο προκριματικό όμιλο (1ος) για το EURO 2013.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org