Σάββατο 29 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συζήτηση για το θέμα του ΧΥΤΥ Σερρών

Τα θέματα του ΧΥΤΥ Σερρών και της μελέτης για τη διάνοιξη του δρόμου που ενώνει την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης με τη Νέα Μηχανιώνα, διά μέσω του οικισμού του Τριλόφου και προκαλούν τις αντιδράσεις των κατοίκων, έφερε στη χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας η «Λαϊκή Συσπείρωση». Ζήτησε να συζητηθούν ως τακτικά θέματα στην επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να πάρει επίσημα θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ., σχολίασαν τις δημόσιες δηλώσεις του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Ευθύμη Σιώκου, ο οποίος αναιρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις, ανακοίνωσε ότι οι κάτοικοι των Σερρών θα πρέπει να ξεχάσουν την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), καθώς εντός του πρώτου 6μηνου του 2011 θα λειτουργήσει Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ).

Σημειώνουμε ότι ακόμη εκκρεμεί η απόφαση για τη χωροθέτηση καθώς υπάρχει προσφυγή των κατοίκων του Παλαιοκάστρου (περιοχή εγκατάστασης του ΧΥΤΑ) στο ΣτΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ