Τρίτη 18 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»
Αντισταθείτε στα «διόδια» των 5 ευρώ

Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στη διοίκηση του νοσοκομείου

Σε πρωτοστάτη για την είσπραξη του χαρατσιού των πέντε ευρώ και στα επείγοντα περιστατικά μετατρέπεται ο «Ευαγγελισμός», όπως αποκαλύπτει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο (ΣΕΝΕ).

Την εφαρμογή της είσπραξης των 5 ευρώ και στα επείγοντα είχε συστήσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο διοικητή του «Ευαγγελισμού» Μιχάλη Θεοδώρου στις 29.10.2010. Ετσι ετοιμάστηκε η φόρμουλα απ' τη μηχανοργάνωση του νοσοκομείου αποδεικνύοντας ότι και αυτή η ρύθμιση που με στόμφο παρουσιάζει ο υπουργός Υγείας ως αναγκαία και ικανή συνθήκη για το λεγόμενο εξορθολογισμό των δαπανών Υγείας μέχρι το τέλος του Μάρτη, τελικά θα μετατραπεί σε ένα μέσο για μια ακόμα αιμορραγία των φτωχών και λαϊκών στρωμάτων που αναζητούν υπηρεσίες Υγείας στα δημόσια νοσοκομεία.

Το ΣΕΝΕ οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αύριο, ώρα 12:30 το μεσημέρι, στα επείγοντα του νοσοκομείου για τις ελλείψεις προσωπικού, τη άμεση καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών, την τρομοκράτηση του προσωπικού και το αίσχος των «διοδίων» των 5 ευρώ.

Οχι κι απ' τη Λέσβο

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΠΕΚ) με ανακοίνωσή του τάσσεται κατά του χαρατσιού των πέντε ευρώ και ιδιαίτερα στα Κέντρα Υγείας.

«Το χαράτσι των 5 ευρώ είναι πραγματικά ένα τείχος που σηκώνει η κυβέρνηση στην πρόσβαση των εργαζομένων, των ανέργων και γενικά της λαϊκής οικογένειας στις όποιες υποβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας έχουν μείνει στην ύπαιθρο αλλά και στα αστικά κέντρα» επισημαίνεται στην ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ