Σάββατο 15 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πολλαπλό ενδιαφέρον

Με τρία παιχνίδια εκ των οποίων τα δυο θεωρούνται ...μικρά ντέρμπι ξεκινάει σήμερα η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Στο Βόλο ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ σε ένα ματς ανοικτό, όπως παραδέχτηκαν και οι δυο τεχνικοί Σάκης Τσιώλης και Μάκης Χάβος. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα, που προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Κατά τα άλλα, το απόλυτο φαβορί είναι ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με την Καβάλα και τον Φερέιρα να δηλώνει ότι από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός, αν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Στα διοικητικά, ο Αδαμάντιος Πολέμης εκτός απροόπτου θα είναι ο 41ος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.

Τέλος, στην Τρίπολη, η ΑΕΚ θα βρει αντίπαλο τον φιλόδοξο Αστέρα που αφού έσπασε το ρόδι με την έναρξη της νέας χρονιάς και νίκησε στην έδρα του θέλει το επαναλάβει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ατρόμητος - Κέρκυρα (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός (17.16 ΝΕΤ), Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 19.30 (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2). ΑΥΡΙΟ: Λάρισα - Ηρακλής (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Αρης - Πανιώνιος (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Ξάνθη - Εργοτέλης (19.30 ΝΕΤ), Παναθηναϊκός - Καβάλα (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1).

  • Για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2, στα πλαίσια της αυλαίας του δεύτερου γύρου, έχουμε τις παρακάτω αναμετρήσεις: ΣΗΜΕΡΑ: Καλλιθέα - Δόξα Δράμας (15.00 ΕΤ3). ΑΥΡΙΟ: ΟΦΗ - Βέροια, Τρίκαλα - Παναιτωλικός, Ηλιούπολη - Αγρ. Αστέρας, Διαγόρας - Λεβαδειακός, Εθνικός - Πιερικός, Ιωνικός - Θρασύβουλος. ΔΕΥΤΕΡΑ: Πανθρακικός - Γιάννενα (18.00 ΕΤ3), Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας (15.00).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ