Πέμπτη 13 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοροϊδία

Ικανοποιημένος με την εικόνα των νοσοκομείων της Κρήτης εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νίκος Πολύζος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Χανιά, χαρακτηρίζοντας την ...καλή.

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον γ.γ. του υπουργείου ότι, την ώρα που αυτός και η κυβέρνησή του τα βλέπει όλα καλά, τα νοσοκομεία της Κρήτης υπολειτουργούν λόγω σοβαρών ελλείψεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και προσωπικό όλων των κατηγοριών με τον κίνδυνο του «εφημεριακού κραχ» να ελλοχεύει. Οι λίστες αναμονής συνεχώς αυξάνονται, βασικά υλικά λείπουν από τις κλινικές και τα χειρουργεία, κλινικές υπολειτουργούν ή άλλες λειτουργούν με «δανεικούς» γιατρούς. Την ίδια ώρα, οι ασθενείς καλούνται να πληρώσουν το ήδη αυξημένο κόστος για την περίθαλψη υγείας με τη μετατροπή των νοσοκομείων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζοντας τους ασθενείς σαν πελάτες.

Αν αυτό γεμίζει ικανοποίηση το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας την κατάσταση των νοσοκομείων της Κρήτης καλή, μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί στα λαϊκά στρώματα του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ