Τρίτη 11 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα

Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με εργαζόμενους

Να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους συμβασιούχους του Δήμου Πολυγύρου και να καταργηθεί το απαράδεκτο καθεστώς των ελαστικών μορφών εργασίας, ζήτησε το κλιμάκιο της ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ και ο βουλευτής του Κόμματος Αγγελος Τζέκης που συνάντησαν χτες τους 20 εργαζόμενους συμβασιούχους στο Εργατικό Κέντρο του Πολυγύρου.

Οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με τον ΑΣΕΠ το Σεπτέμβρη του 2010 με οκτάμηνες συμβάσεις συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, αντιμετωπίζοντας σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα. Οπως δήλωσαν, το πρόβλημα προέκυψε καθώς ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν υπογράφει σχετικό ένταλμα πληρωμής.

Για το θέμα αυτό οι βουλευτές του ΚΚΕ θα καταθέσουν και νέα Επίκαιρη Ερώτηση, ενώ η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα φέρει το θέμα αντίστοιχα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για το θέμα θα συνεδριάσει στις 18 Γενάρη το Ελεγκτικό Συμβούλιο. Στο μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έγινε γνωστό ότι παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι στο Δήμο Τρίγλιας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ