Σάββατο 8 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Παρέμβαση στη «Γενική Ανακύκλωση ΑΕ»

Παράσταση στην εργοδοσία της εταιρεία «Γενική Ανακύκλωση ΑΕ», πραγματοποίησαν χτες τα ταξικά συνδικάτα, απαιτώντας να σταματήσει η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός σε βάρος των εργαζομένων καθώς και να μη προωθήσει τα σχέδιά της για την υλοποίηση της εκ περιτροπής εργασίας.

Την περασμένη Τρίτη, οι εργάτες της εταιρείας, πραγματοποίησαν και περιφρούρησαν μαζικά την 24ωρη απεργία τους, ενάντια στην απόπειρα της εργοδοσίας να προωθήσει την εκ περιτροπής τετραήμερη εργασία. Ωστόσο, η εργοδοσία, με δικούς της ανθρώπους επιχείρησε να κάμψει τους εργαζόμενους, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να απειλεί. Οι εργαζόμενοι δεν υπέκυψαν, συνέχισαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την απεργία τους.

Χτες, ταξικά συνδικάτα, με παράσταση στην εργοδοσία, ξεκαθάρισαν πως τέτοια φαινόμενα δε θα μείνουν αναπάντητα. «Δώσαμε σαφές μήνυμα στην εργοδοσία ότι πρέπει να μαζέψει τους μπράβους που έχει και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους» επισήμανε, με δηλώσεις του, ο Κώστας Μυτηλινιού, στέλεχος του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας «Ο Προμηθέας». Ταυτόχρονα, τα στελέχη του ΠΑΜΕ, απαίτησαν να μην προχωρήσει η εργοδοσία τα σχέδιά της για τετραήμερη εργασία. Στην παράσταση, συμμετείχαν το Συνδικάτο Εργαζομένων Μετάλλου Αθήνας, η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής, η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, το Συνδικάτο Φαρμάκου κλπ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org