Τρίτη 4 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Απίθανο το ... σοσιαλιστικό «Εβρος» τους!

«Φράκτη» στον Εβρο ανήγγειλε ο κ. Παπουτσής, στο όνομα της παρεμπόδισης εισόδου μεταναστών και προσφύγων. Πρόκειται για λαμπρή ιδέα, βαθιάς σοσιαλιστικής και ακόμα βαθύτερης ανθρωπιστικής σύλληψης, και θέλοντας να συμβάλουμε στην καλύτερη υλοποίησή της, προτείνουμε:

Πρώτον, όχι μόνο συρματοπλέγματα, αλλά και τσιμέντο απ' άκρη σ' άκρη στον Εβρο. Ως προς το ύψος του, να εξεταστούν οι αντίστοιχες κατασκευές του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

Δεύτερον, επένδυση του τείχους με ηλεκτροφόρα καλώδια - κατά προτίμηση μεγάλης ισχύος.

Τρίτον, διασπορά του εδάφους κατά μήκους του τείχους με νάρκες, φίδια και, ει δυνατόν, με κροκόδειλους.

Τέταρτον, ανά εκατό μέτρα να στηθούν πολυβολεία (για την περίπτωση που οι κροκόδειλοι είναι χορτάτοι ή κοπεί το ρεύμα και δε δουλεύουν τα ηλεκτροφόρα καλώδια).

Πέμπτον, η διοίκηση της επιχείρησης να ανατεθεί στον Καρατζαφέρη κι αν αυτός δεν προλαβαίνει να εναλλάσσονται, με βάρδιες, ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη.

*

ΥΓ: Αφού τόσο τους ενδιαφέρει το θέμα των μεταναστών, κι αφού είναι έτοιμοι να πάρουν τέτοια «ρηξικέλευθα» μέτρα, που μάλιστα τα επενδύουν με πολύ «καουμπόικη μαγκιά» (σ.σ.: σαν αυτή των Αμερικάνων που έστησαν τείχη στα σύνορά τους με το Μεξικό, αλλά οι μετανάστες συνεχίζουν να περνούν), γιατί δεν επιδεικνύουν την ίδια «μαγκιά» και έναντι της ΕΕ; Γιατί, δηλαδή, δεν καταγγέλλουν την απόφαση του Δουβλίνου και γιατί δεν επιτρέπουν σε χιλιάδες μετανάστες, που το επιθυμούν, να φύγουν από τη χώρα, αλλά τους κρατούν έγκλειστους στην Ελλάδα, κατ' εφαρμογή των συνθηκών της Ευρωένωσης;


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org