Τρίτη 4 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Με το καλό» και τους ζωντανούς...

Ο κ. Κουτρουμάνης δεν είναι ένας απλός υπουργός της κυβέρνησης. Πρόκειται για έναν πραγματικό «Ηρακλή Πουαρό», όσον αφορά την εξιχνίαση διαφόρων «περίεργων» που συμβαίνουν στη Δημόσια Διοίκηση και ειδικώς στον τομέα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τελευταία λαμπρή επιτυχία του, ότι «βρήκε» 320 περιπτώσεις υπεραιωνόβιων οι οποίοι εισέπρατταν συντάξεις παρότι είχαν πεθάνει. Το κατόρθωμα του κυρίου υπουργού, ενδεικτικό της θαυμάσιας δουλειάς που κάνει συνολικά η κυβέρνηση στο πλαίσιο του «νοικοκυρέματος» του τόπου, όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το ενδιαφέρον των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και απέσπασε τον ανυπόκριτο θαυμασμό των τηλεπαρουσιαστών.

Οταν «με το καλό» ο κύριος υπουργός ανακαλύψει και τους άλλους, όχι τους 320 πεθαμένους που εισπράττουν σύνταξη, αλλά τους 3.320.320 ζωντανούς, που δεν εισπράττουν σύνταξη, που τους έκοψαν τις συντάξεις, που εισπράττουν ψίχουλα και που η κυβέρνησή του πάει να τους πεθάνει, πιστεύουμε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα κανάλια - κολαούζοι της κυβέρνησης και της «τρόικας», θα επιδείξουν ανάλογη επιμέλεια στην προβολή του θέματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org