Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Πρωτομάστορας στη συναίνεση

Το σύνολο των αντιλαϊκών ανατροπών και αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων που προωθούν κυβέρνηση και τρόικα στηρίζει αναφανδόν η Ντ. Μπακογιάννη, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης».

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις μεταρρυθμίσεις, τις αλλαγές που χρειάζονται στην οικονομία τις επόμενες 100 μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός μετά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματός της, της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ).

Πρώτη προτεραιότητα, σύμφωνα με την Ντ. Μπακογιάννη, πρέπει να είναι η δραστική μείωση του δημόσιου τομέα, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα καθυστερήσει η σφαγή των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που θεωρούνται δεδομένα. «Ο στόχος είναι η μείωση του κράτους, εκεί πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και εκεί πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις, σε ένα πνεύμα εθνικής συνεννόησης», τόνισε.

Επίσης, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της «τρομοκρατίας», υποστήριξε ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να δείξει μηδενική ανοχή στη βία», θεωρώντας «αυτονόητο πεδίο συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων» την οριστική εξάρθρωση της τρομοκρατίας με την παραπομπή όλων των εμπλεκομένων στη δικαιοσύνη, καθώς και η τήρηση του νόμου...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ