Κυριακή 21 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Οργανώνουν γενικές συνελεύσεις

Σε γενικές συνελεύσεις προχωρούν τα ταξικά συνδικάτα με στόχο την οργάνωση της πάλης για την απόκρουση της εντεινόμενης αντεργατικής επίθεσης και τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της εργατικής - λαϊκής οικογένειας από την εξαθλίωση.

Σήμερα Κυριακή, 21 Νοέμβρη, σε γενική συνέλευση προχωρούν οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» στην Αθήνα, στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β). Ακόμα, το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Νομού Αττικής και Περιχώρων, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, 2ος όροφος). Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (3ος όροφος).

Τη Δευτέρα, 22 Νοέμβρη, σε γενική συνέλευση καλεί η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών του νομού Αττικής, στα γραφεία του σωματείου στο ΕΚΑ (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου, 2ος όροφος), στις 5.30 μ.μ.

Την Κυριακή, 5 Δεκέμβρη εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σερβιτόρων και Εργατών Ξενοδοχείων Ζακύνθου.

Την ίδια μέρα, Κυριακή 5 Δεκέμβρη, Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στις 9 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος ορ.).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ