Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δηλητήριο...

Αν δάγκωναν τη γλώσσα τους χτες τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. θα δηλητηριάζονταν βαριά. Με αφορμή την άσκηση θρησκευτικών καθηκόντων απ' τους μουσουλμάνους που κατοικούν στην Αθήνα, σε δημόσιους χώρους χτες στο πλαίσιο μιας ιδιαιτέρως σημαντικής για τη θρησκεία τους γιορτής, και καθώς θυμίζουμε δεν υφίσταται στην Αθήνα τζαμί, ο ΛΑ.Ο.Σ. έσταξε όλο το ρατσιστικό και μισαλλόδοξο δηλητήριό του.

Ο Κ. Αϊβαλιώτης προέβη σε μια προσβλητική δήλωση αναφωνώντας ειρωνικά: «"Σαλάμ αλέκουμ Αθήνα..."» και χαρακτηρίζοντας την προσευχή των μουσουλμάνων σαν «επίδειξη ισχύος». Κάλεσε δε τον νέο δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το θέμα αυτό όταν αναλάβει τα καθήκοντά του. Από κοντά έσπευσε ο Α. Γεωργιάδης (ρ/σ «ΦΛΑΣ») δηλώνοντας, «είναι παντελώς αδιανόητο ότι αυτό πρέπει να γίνει στα Προπύλαια της Πανεπιστημίου (...) είναι καθαρά θέμα πρόκλησης, εδώ είναι μια χριστιανική χώρα, έχουμε ένα Σύνταγμα στην Αγία Τριάδα, έχουμε μία σημαία με σταυρό. Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν κατά κανόνα απρόσκλητοι και αφού ήρθαν και απρόσκλητοι θέλουν να μας επιβάλουν και τον τρόπο που εκείνοι γουστάρουν να θρησκεύονται».

Ετσι, σαν ...καλοί χριστιανοί, γεμάτοι σεβασμό και ανεκτικότητα απέναντι στη διαφορετική άποψη, κουλτούρα κ.λπ. Αν όμως πιστεύουν ότι τα κηρύγματα μίσους αφορούν, επηρεάζουν ή χαρακτηρίζουν άλλους πέρα απ' τους ίδιους και το στενό φανατισμένο ακροατήριό τους, μάλλον πλανώνται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ