Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Τρία μετάλλια

Με τρία μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα, έκδηλη ικανοποίηση για τα επιτεύγματα και αισιοδοξία για τη συνέχεια, επέστρεψε χτες η εθνική ομάδα κωπηλασίας που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, στη Νέα Ζηλανδία.

Το ασημένιο πήρε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου (Γιάννης Τσίλης, Στέργιος Παπαχρήστος, Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας), με τον δεύτερο να δηλώνει: «Είμαστε μια καινούρια βάρκα και ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε καλό πλήρωμα και πάνω από όλα έχουμε καλή ατμόσφαιρα μέσα στη βάρκα, είμαστε πάνω από όλα φίλοι».

Το πρώτο χάλκινο επιτεύχθηκε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου). «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα. Ομως δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένη. Συνεχίζουμε τη δουλειά με την ελπίδα να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες», ανέφερε η Γιαζιτζίδου.

Το έτερο χάλκινο πήρε η δίκωπος άνευ (Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου). «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε το μετάλλιο μετά από μια δύσκολη χρονιά. Εύχομαι στο μέλλον να έρθουν ακόμη περισσότερα μετάλλια», είπε ο πρώτος. Στην ιδιαίτερη φόρτισή του στάθηκε ο Χρήστου, αφού «η γυναίκα μου γεννούσε και εγώ δεν ήμουν δίπλα της».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ