Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στη μάχη με το κουπόνι

Το 60% του πλάνου της άγγιξε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ

Το 60% του πλάνου της άγγιξε στο τελευταίο προχτεσινό κλείσιμο η Νομαρχιακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ και βρίσκεται μεταξύ των 15 πρώτων Οργανώσεων στην άμιλλα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εργαζόμενοι και άνεργοι της Νάουσας συνέβαλαν από το υστέρημά τους για να καλυφθεί κατά ένα μεγάλο μέρος αυτό το ποσοστό του πλάνου. Ηδη, οι ΚΟΒ της Νάουσας είναι από τις πρώτες στην κατάταξη και έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του πλάνου που τους αναλογεί.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ημαθία συνέχισαν και αυτήν τη βδομάδα τη μάχη του κουπονιού, μαζί με εκείνη για την υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση. Δηλώνουν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους και μετά τις εκλογές, σημειώνοντας ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για την υπερκάλυψη του πλάνου. Επισημαίνουν ακόμη ότι μεγάλη ήταν η συμβολή των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο υψηλό ποσοστό κάλυψης του πλάνου, ένα μόλις μήνα μετά το άνοιγμα της οικονομικής εξόρμησης.

«Οι κομμουνιστές της Ημαθίας είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για την κάλυψη και υπερκάλυψη του πλάνου μας, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και της προσφοράς κάθε κομματικού μέλους σε αυτήν τη μάχη, φθάνοντας σε ακόμα περισσότερους εργαζόμενους με το κουπόνι, σπίτι - σπίτι, δρόμο - δρόμο», δηλώνει η Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ημαθίας Μαίρη Παπαδοπούλου.

«Τις επόμενες μέρες, συνεχίζει, εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε η τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του Κόμματος να γίνει υπόθεση όλων των κομματικών μελών, όλων των εργαζομένων, για τη στήριξη και ενίσχυση της λειτουργίας και δράσης του Κόμματός μας, στον καθημερινό αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο 95,62% η κάλυψη του πλάνου και η μάχη συνεχίζεται(6/1/2021)
Εντείνουμε το άνοιγμα, για συμπόρευση περισσότερων εργαζομένων με το Κόμμα(15/12/2018)
Αντανακλά το κύρος του Κόμματος στην εργατιά(9/1/2010)
Μ' όλες μας τις δυνάμεις για την υπερκάλυψη!(11/1/2006)
Πιο δυναμικά με προσήλωση στους στόχους(15/1/2003)
Στην τελική ευθεία η ΚΝΕ(5/5/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org