Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«Λαϊκή Συσπείρωση» η απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ιλίου της ΚΟΑ του ΚΚΕ καταγγέλλουν «την απόπειρα σκοτεινών μηχανισμών να κάψουν το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Ιλιον, τη νύχτα 4 προς 5 Νοέμβρη» και τονίζουν σε ανακοίνωσή τους:

«Η εγκληματική αυτή ενέργεια ενάντια στο ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" έρχεται να προστεθεί σε μια εξελισσόμενη επιχείρηση εκφοβισμού των εργαζομένων, λίγες ώρες πριν την κάλπη. Δείχνει την ανησυχία φανερών και κρυφών μηχανισμών της αστικής τάξης μπροστά στη δυναμική της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Τους τρομάζει η αποδοχή που συναντάει ο λόγος και η πρόταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους, στα πλατιά λαϊκά στρώματα παντού, ιδιαίτερα στις εργατογειτονιές της Δυτικής Αθήνας και στο Ιλιον.

Σημειώνουμε ότι αυτές οι πράξεις συμβαίνουν μέσα σ' ένα κλίμα πολιτικού εκβιασμού, εκβιαστικών διλημμάτων και απειλών από την κυβέρνηση για αποσταθεροποίηση.

Καταγγέλλουμε ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται μέσα σ' ένα καθεστώς πογκρόμ ενάντια στην πολιτική αφίσα και τα άλλα ενημερωτικά υλικά του ΚΚΕ, από τη διοίκηση Zενέτου του Δήμου Ιλίου.

Να είναι σίγουροι ότι πετυχαίνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν. Η φωνή του ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ήδη φτάνει σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Το σάλπισμα για αντίσταση και αγωνιστική συσπείρωση για ρήξη και ανατροπή κερδίζει το νου και την καρδιά όλο και περισσότερων εργαζόμενων, γυναικών του μόχθου, νεολαίας.

Μαζικά και άφοβα όλο και περισσότεροι δηλώνουν με τη στήριξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" το αγωνιστικό "παρών" στο κάλεσμα του ΚΚΕ.

Η υπερψήφιση στις 7 Νοέμβρη του ψηφοδελτίου ελπίδας και προοπτικής, του ψηφοδελτίου με το γαρύφαλλο, παντού στην Περιφέρεια και στο Δήμο, θα είναι αποφασιστική απάντηση σε κάθε είδους εκφοβισμό και χειραγώγηση. Μαζικά ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" που στηρίζει το ΚΚΕ, και στις 15/11 όλοι μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ, τη μέρα που καταφτάνει η τρόικα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές(2023-07-13 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές(2023-07-12 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2019-04-12 00:00:00.0)
Καταγγέλλει την καταστροφή των ταμπλό του ΚΚΕ(2014-05-13 00:00:00.0)
Εικόνες από το «μέλλον»(2010-09-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ