Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δώστε και με την ψήφο προοπτική στον αγώνα

Σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περιόδευσε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σωτήρης Ζαριανόπουλος

Ο Σ. Ζαριανόπουλος
Ο Σ. Ζαριανόπουλος
Να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τη φοροεπιδρομή που εξαπέλυσε εναντίον τους η κυβέρνηση με τη στήριξη των γαλαζοπράσινων πλειοψηφιών σε ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, κάλεσε τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Χτες το πρωί περιόδευσε σε καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στους παράπλευρους δρόμους των κεντρικών οδών της πόλης. Μίλησε με τους καταστηματάρχες, αυτοαπασχολούμενους στην πλειοψηφία τους, που αγανακτούν και οργίζονται με τη νέα φοροεπίθεση της κυβέρνησης, που τους βάζει τη θηλιά στο λαιμό και τους οδηγεί στο λουκέτο.

Οπως περιέγραψαν, ο τζίρος διαρκώς μειώνεται ή στην καλύτερη περίπτωση έχει καθηλωθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οχι απλά δε βγάζουν κέρδος, αλλά αδυνατούν ακόμη και να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Και ενώ παλεύουν για την επιβίωσή τους, έρχονται και τα σημειώματα της εφορίας για το νέο χαράτσι της περαίωσης.

Ο Σ. Ζαριανόπουλος κάλεσε τους καταστηματάρχες να μην πληρώσουν και αυτό το χαράτσι, να οργανώσουν, μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ, συνολικά το εργατικό λαϊκό κίνημα, την αντίστασή τους στη βάρβαρη επίθεση που εξελίσσεται στο σύνολο των εργατικών λαϊκών στρωμάτων. Με την ψήφο τους στη «Λαϊκή Συσπείρωση» να δώσουν προοπτική στον αγώνα τους. Να μη φοβηθούν και να μην υποκύψουν στα τρομοκρατικά και εκβιαστικά διλήμματα που στόχο έχουν να εμποδίσουν να εκφραστεί η αμφισβήτηση της κυρίαρχης πολιτικής. Εχει μεγάλη σημασία ο λαός να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, καταδικάζοντας αποφασιστικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, τους υποψηφίους που στηρίζουν στους δήμους και τις περιφέρειες. Να πάνε ατρόμητοι στην κάλπη και να τρομοκρατήσουν την πολιτική που διαλύει τη ζωή τους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org