Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ο Γ. Δημαράς της Πάτρας κοινός υποψήφιος ΣΥΝ - ΛΑ.Ο.Σ. και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ., επιβεβαίωσε χτες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Πάτρα, πως όχι μόνο θα ψηφίσει την αδερφή του που κατεβαίνει με το συνδυασμό του Γ. Δημαρά αλλά και ότι θα δοθεί κατεύθυνση από τον ΛΑ.Ο.Σ. να στηριχτεί ο συγκεκριμένος συνδυασμός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «ανεξάρτητος» Γ. Δημαράς είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του 2009 ήταν μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ. Σταθεροί υποστηρικτές του ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξε και το 2006 και τώρα ξανά ο ΣΥΝ. Σήμερα βρίσκει υποστήριξη και από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανέφερε σχετικά:

«Μετά τη δήλωση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Χρυσανθακόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό PATRA T.V., επιβεβαιώθηκε αυτό που δημόσια είχε καταγγείλει το ΚΚΕ και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ότι ο κ. Δημαράς, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο κοινός υποψήφιος ΣΥΝ - ΛΑ.Ο.Σ. και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Καλώ, έστω και τώρα, όσους εργαζόμενους λαϊκούς ανθρώπους είχαν αυταπάτες να εγκαταλείψουν αυτό το επικίνδυνο συνονθύλευμα όπου δήθεν συναντιούνται μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Καλώ όσους νιώθουν αριστεροί να γυρίσουν την πλάτη. Να μην επιτρέψουν να εξαχρειωθούν μέσα σ' αυτόν τον αντιδραστικό αχταρμά οράματα και αξίες που ανδρώθηκαν μέσα στην πάλη για την κοινωνική πρόοδο.

Αλήθεια, θα πάρει θέση η ηγεσία του ΣΥΝ που και στην Πάτρα επαναλαμβάνει το πείραμα της Ικαρίας, όπου επίσης μαζί με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει κοινό υποψήφιο ενάντια στον υποψήφιο του ΚΚΕ;».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ