Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μετά μουσικής...
  • «Διαόλου κάλτσες...», τιτλοφορείται το πρόγραμμα με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, που θα παρουσιάζεται από τις 12 Νοεμβρίου, στην «Ακτή στην οδό Πειραιώς» (Πειραιώς 178 και Λαμίας 4, τηλ. 210-341 8020). Τα καλά τραγούδια είναι ο άξονας της φετινής παράστασης. Μαζί με τις αγαπημένες μελωδίες όλων των συντελεστών θα συνυπάρχουν αρμονικά χιούμορ, άφθονη σάτιρα στην πολιτική, αλλά και στην καθημερινότητα, stand up comedy και interactive στοιχεία, ανατροπές... «για να γελάσει το χειλάκι μας». Συμμετέχουν: Φιόνα Τζαβάρα, Ζηνοβία Αρβανιτίδη, Μίκα Δαρμάνη, Ρούλα Αντωνοπούλου. Ενορχήστρωση - πιάνο: Νίκος Καλαντζάκος.
  • Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies επιστρέφουν και αυτόν το χειμώνα στο «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος, 210 9226975). Κάθε Πέμπτη, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάζουν τα καινούρια τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει», αλλά και τα κλασικά τους κομμάτια.
  • «Στην ίδια πόλη υπό βροχήν», στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο Club του «Μύλου», εμφανίζονται, στις 16 Νοεμβρίου, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος. Μετά την sold out παράσταση του Οκτωβρίου οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι επισκέπτονται για ακόμη μία φορά τη συμπρωτεύουσα για να μοιραστούν με το κοινό της τραγούδια και συγκινήσεις.
  • Η τραγουδίστρια του ρεμπέτικου Μαριώ και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης παρέα με τους Γιώργο Περαντάκο και Μαρίνα Δεληγιάννη εμφανίζονται στο «Μοστρού» της Πλάκας (Μνησικλέους και Λυσίου 22, 10 3225558). Ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια παντρεύονται με λαϊκά και ποντιακά, σ' ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ (11 μ.μ.) και Κυριακή μεσημέρι (3 μ.μ.).
  • Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα «ξανά μαζί» από τις 22 Οκτωβρίου στην «Ιερά Οδό» (Ιερά Οδός 18-20, 210 3428272-5). Το καινούριο πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ενώ η ενορχήστρωση των τραγουδιών ανήκει στους Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Γιώργο Ζαχαρίου. Μαζί τους τραγουδούν οι Αντιγόνη Ψυχράμη, Λούκας Γιώρκας, Κώστας Τριανταφυλίδης, Ευδοκία Καδή και Μιχάλης Μόσχος.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ