Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Οι συγκεντρώσεις στον Πειραιά
  • Σήμερα Τετάρτη

11:00: Συγκέντρωση εργαζομένων Δήμου Περάματος, στο δημαρχείο Περάματος (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), με ομιλητές τον Γιάννη Πατσιλινάκο, υποψήφιο δήμαρχο Περάματος και το Νίκο Ξουράφη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά.

  • Αύριο Πέμπτη

19:00: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καμινίων (Αγ. Ελευθερίου και Δωδεκανήσου) με ομιλητές την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχο Πειραιά και το Βαγγέλη Μαρούπα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά. Θα ακολουθήσει συναυλία με την ορχήστρα του Στέφανου Ψαραδάκου.

19:30: Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό, με ομιλήτρια τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχο Κορυδαλλού και το Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά.

20:00: Συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα με ομιλητές τον Γιάννη Πατσιλινάκο, υποψήφιο δήμαρχο Περάματος και το Νίκο Ξουράφη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά.

20:00: Συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Ι. Ρέντη, με ομιλητές τον Στέλιο Μπενετάτο, δήμαρχο Νίκαιας και υποψήφιο δήμαρχο Ρέντη και τον Μιχάλη Νουφαρίτση, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Πειραιά.

  • Την Παρασκευή 5/11

20:00: Συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Νικολάου στη Νίκαια, με ομιλητές τον Στέλιο Μπενετάτο, δήμαρχο Νίκαιας και υποψήφιο δήμαρχο Ρέντη και το Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ