Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 0-0
Πρώτος βαθμός...

Μπορεί ο ΠΑΟ να πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (με την Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ), όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση και πλέον το έργο του στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση είναι δύσκολο, όπως και η κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόβλημα στους «πράσινους» ήταν στο κέντρο, αφού δεν μπορούσαν να τροφοδοτήσουν σωστά και γρήγορα τους επιθετικούς σε μια άμυνα που δεν είχε ταχύτητα. Οι Ρώσοι πάγωσαν το ματς και σχετικά με άνεση πήραν τον πόντο και έτσι δεν άλλαξε κάτι στην 3η αγωνιστική για τον ΠΑΟ που είναι στην τελευταία θέση.

Παναθηναϊκός: Αλέξανδρος Τζόρβας, Γιόσου Σαριέγκι, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Στέργος Μαρίνος (75' Μαυρίας), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Μάτε Σιμάο, Γιώργος Καραγκούνης (65' Χριστοδουλόπουλος), Κώστας Κατσουράνης (65' Πλεσί), Τζιμπρίλ Σισέ, Λουίς Γκαρσία.

Ρούμπιν Καζάν: Σεργκέι Ριζίκοφ, Κρίστιαν Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Βιτάλι Καλέσιν, Σαλβατόρε Μποκέτι, Κρίστιαν Νομπόα, Αλαν Κασάεφ (84' Μπιστρόφ), Γιοκντενίζ Καραντενίζ, Μπίμπαρς Νάτκο, Αλεξάντρ Ριαζάντσεφ, Σεργκέι Κορνιλένκο (94' Σιμπάγια).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Κοπεγχάγη με 2-0 και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα υπόλοιπα χτεσινά ματς του θεσμού: 1ος όμιλος: Τβέντε - Βέρντερ Βρέμης 1-1, Ιντερ - Τότεναμ 4-3. 2ος όμιλος: Λιόν - Μπενφίκα 2-0, Σάλκε - Χαποέλ Τελ Αβιβ 3-1. 3ος όμιλος: Ρέιντζερς - Βαλένθια 1-1, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρούσασπορ 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ