Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δύναμη για το λαό η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Περιοδείες του Βαγγέλη Μπούτα σε χώρους δουλειάς στη Λάρισα

Με τους εργαζόμενους στη Μεταλλεμπορική
Με τους εργαζόμενους στη Μεταλλεμπορική
Στο εργοστάσιο «Μεταλλεμπορική», στη Λάρισα, περιόδευσε, ο Β. Μπούτας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στη συνέχεια, ο Β. Μπούτας, μαζί με τον Γ. Λαμπρούλη, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων, επισκέφτηκε τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας. Επίσης, χτες το πρωί περιόδευσε σε τράπεζες της Λάρισας.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Β. Μπούτας αναφέρθηκε στο μπαράζ απολύσεων που γίνονται σε πολλές επιχειρήσεις του νομού και στο κλίμα ανασφάλειας και φόβου που επικρατεί στα εργοστάσια και στους άλλους χώρους δουλειάς και τους κάλεσε να σηκώσουν ανάστημα.

«Επιχειρούν να σας φοβίσουν για να υποταχθείτε,» είπε. «Μη σκύβετε το κεφάλι. Η δύναμή σας είναι μεγάλη, μπορεί και σίδερα να λυγίσει. Αρκεί να πιστέψετε σ' αυτήν και να είστε ενωμένοι και αποφασισμένοι».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Β. Μπούτας στην ανάγκη του κοινού αγωνιστικού μετώπου πάλης της εργατικής τάξης με τη μικρομεσαία αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα. Κι αναφερόμενος στη σημασία της εργατικής ψήφου στις ερχόμενες εκλογές υπογράμμισε: «Οι πρώτοι που πρέπει και μπορούν να στείλουν μήνυμα αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική και αντεπίθεσης για την ανατροπή της, είναι οι εργάτες. Κι έχουμε την πίστη και την πεποίθηση πως τούτη τη φορά, θα το κάνουν πολλοί περισσότεροι. Πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι, όπως και περισσότεροι αγρότες, έμποροι, βιοτέχνες, νέοι, γυναίκες θα ψηφίσουν τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Εμείς είμαστε αισιόδοξοι, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα. Λέμε στο λαό ότι τούτη τη φορά από το «ραντεβού» με την κάλπη δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς και καμία λαϊκή ψήφος δεν πρέπει να χαραμιστεί πηγαίνοντας στους συνδυασμούς των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που είναι «υπηρέτες» της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ