Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρωμένη καταδίκη της βάρβαρης πολιτικής

Σε συγκέντρωση στις Σέρρες μίλησε χτες βράδυ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στις Σέρρες

Motion Team

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στις Σέρρες
Με σύνθημα «Οχι σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τα αναχώματά τους - Ψηφίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση"», πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Σέρρες, στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Κρόνιο», με κεντρική ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

«Αυτές οι εκλογές δεν έχουν το συνηθισμένο χαρακτήρα», τόνισε μεταξύ άλλων η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επισήμανε την ανάγκη «να φανεί η πραγματική δυσαρέσκεια και αγανάκτηση του ελληνικού λαού». Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι σε αυτή τη μάχη πρέπει να υπάρχει μια ολοκληρωμένη καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής. Και βεβαίως αυτή η καταδίκη πρέπει να έχει και ένα "ναι", ένα βέλος που να λέει προς τα πού πρέπει να κινηθούν τα πράγματα. Το "όχι" στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνοδευτεί με μια θετική ψήφο».

«Το ΚΚΕ διαθέτει διαμορφωμένη μια πολιτική γραμμή και τακτική η οποία μπορεί να εκφράσει ευρύτερα τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού», κατέληξε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα. Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και την Αντιπεριφέρεια Σερρών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ