Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να φιμώσει το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» επιχειρεί ο δήμαρχος

Με πρόσχημα το περιβάλλον και την καθαριότητα, η δημοτική αρχή του Ν. Ζενέτου (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ) στο Ιλιον έχει επιδοθεί σε μια επιχείρηση φίμωσης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κατεβάζοντας τις πολιτικές τους αφίσες.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Κομματικές Οργανώσεις Ιλίου του ΚΚΕ σημειώνουν: «Ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ζενέτος, χρησιμοποιώντας το μηχανισμό του δήμου, έχει θέσει σε διωγμό την πολιτική αφίσα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ, ενώ αυτός θεωρεί προσωπικό του προνόμιο να διαφημίζει τη βάρβαρη πολιτική που προωθεί σαν υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Την ίδια ώρα, προκλητικά διαφημίζει με διάφορους τρόπους (αεροπανό κ.λπ.) την κοινωνική συναίνεση και υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που σταθερά υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για την ίδια δημοτική αρχή, που με κάθε τρόπο διαφημίζει στους δρόμους της περιοχής τη λογική της διαχείρισης της ακραίας φτώχειας και την υποκατάσταση της ουσιαστικής πρόνοιας με ευθύνη του κράτους, με κακέκτυπες δράσεις τοπικής εμβέλειας.

Η διοίκηση Ζενέτου έχει επιτάξει κάθε μηχανισμό για να φιμώσει το κάλεσμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ στους εργαζόμενους να αντισταθούν στην επίθεση που δέχονται και να τιμωρήσουν στις εκλογές τα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ. και τα άλλα αναχώματά τους, που υπηρετούν τη γραμμή του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Συνυπεύθυνοι είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ και του ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ, που όχι απλά ανέχονται, αλλά στηρίζουν αυτές τις πρακτικές.

Υποκριτικά, η δημοτική αρχή Ζενέτου επικαλείται το περιβάλλον και την καθαριότητα, την ώρα που μεθοδεύει την παραχώρηση σε επιχειρηματικούς ομίλους, μέσα από την απαξίωση, ή τη μη διεκδίκηση περιοχών "φιλέτων" όπως το πάρκο Τρίτση, το 301 στρατιωτικό εργοστάσιο, τη Ραδιοφωνία και άλλων χώρων.

Στόχος αυτής της επιχείρησης φίμωσης είναι το ΚΚΕ και ο συνδυασμός της "Λαϊκής Συσπείρωσης", γιατί γνωρίζουν και ανησυχούν για την αυξανόμενη απήχηση και το κύρος που έχει το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο λαό. Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι η φωνή του ΚΚΕ θα σωπάσει. Το μήνυμα της αντεπίθεσης και αγωνιστικής διεκδίκησης, από τους εργαζόμενους και τη νεολαία, των σύγχρονων εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους με όλους τους τρόπους θα φτάσει στους αποδέκτες του, στον κόσμο του μόχθου. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, με την υπερψήφιση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην περιφέρεια και στο δήμο, θα δώσουν στις 7 Νοέμβρη την αποφασιστική απάντηση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιχείρηση φίμωσης του ΚΚΕ με την επιστράτευση χαφιέδων(2020-11-20 00:00:00.0)
«Καθαρίζει» την πόλη από το σύνθημα «ανοιχτές παραλίες για το λαό»(2020-07-09 00:00:00.0)
Στα λόγια καταδικάζουν τη ΧΑ, με πράξεις την αβαντάρουν(2014-05-10 00:00:00.0)
Προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο ΚΚΕ(2009-09-29 00:00:00.0)
Εβαλε στο στόχαστρο τις αφίσες του ΚΚΕ(2009-04-15 00:00:00.0)
Προκλητικές οι ενέργειες Δημοτικής Αρχής - Αστυνομίας(1999-05-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ