Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
Συντάσσομαι με την απειθαρχία

Ο Δ. Ζερβουδάκης
Ο Δ. Ζερβουδάκης
Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο καταξιωμένος συνθέτης - τραγουδιστής Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Ο καλλιτέχνης που δημιούργησε και εξακολουθεί και δημιουργεί, όλα αυτά τα χρόνια, κόντρα στα αγοραία πρότυπα της μονοπωλιακής πολιτιστικής βιομηχανίας, συντονίζει το βηματισμό του με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενάντια στην πολιτική του μνημονίου και του «Καλλικράτη».

Ενώνει τη φωνή του με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που παλεύει:

Για την ανεμπόδιστη πρόσβαση του λαού στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Για πολιτιστική παραγωγή που στόχο θα έχει την αισθητική και πνευματική ανάπτυξη του λαού μας. Για Τέχνη που δε θα αντιμετωπίζεται σαν εμπορικό προϊόν ώστε να μπορούν να αναπνέουν ελεύθερα η καλλιτεχνική δημιουργία και οι συντελεστές της.

Για Τέχνη που θα εμπνέεται από το λαό και το κίνημά του και θα συμβάλλει στην απελευθέρωση και όχι στη χειραγώγησή του.

Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Δημήτρης Ζερβουδάκης δήλωσε:

«Προτίθεμαι να αναζητήσω έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Ηταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφιος στο συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Πολιτικά συντάσσομαι με την απειθαρχία στο μνημόνιο.

Με τον κεντρικό υποψήφιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Θεσσαλονίκης μας συνδέει μια πολύ παλιά και καλή φιλία, κοινή κινηματική ζωή. Γνωριζόμαστε από το Λύκειο, είμαστε και οι δύο παιδιά του κέντρου της πόλης και στοιχειωδώς μπορούμε να παρέμβουμε για τη δημιουργία μιας άλλης πρότασης σε όφελος του λαού της».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ