Σάββατο 9 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Κατάργηση όλων των διοδίων

Συγκέντρωση την Κυριακή στη Λεπτοκαρυά οργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε νέο αγωνιστικό ραντεβού ενάντια στο ξεπούλημα των δρόμων από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και σε όλα τα διόδια καλούν την Κυριακή, 10 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι στη μέση του πεζόδρομου Λεπτοκαρυάς οι συνδυασμοί της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του Νομού Πιερίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Φτάνει πια η κοροϊδία. Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε δημόσια σύγχρονα έργα και υποδομές που να απολαμβάνει δωρεάν ο λαός, να καταργηθούν όλα τα διόδια, δημόσιες και σύγχρονες συγκοινωνίες, να σταματήσει η φοροληστεία του λαού μας, να μη δεχτούμε καμία νέα αύξηση των κομίστρων», τονίζεται στο κάλεσμα των συνδυασμών της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στους δήμους Κατερίνης, Δίου - Ολύμπου, Πύδνας - Κολίνδρου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ΚΚΕ

«Πρέπει να κλιμακωθεί ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των εθνικών δρόμων και ενάντια σε όλα τα διόδια», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

«Μόνο ανησυχία πρέπει να φέρουν οι δηλώσεις των βουλευτών του δικομματικού μπλοκ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ του νομού μας και των εκλεκτών τους στην τοπική αυτοδιοίκηση», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε των πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση και οργή για να μη γίνουν άλλα διόδια.

Καλούμε το λαό της Πιερίας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Με τον αγώνα και την πάλη του να δώσει άμεση απάντηση στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της δικομματικής συμπαιγνίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα των δρόμων και κατάργηση όλων των διοδίων πρέπει να κλιμακωθεί. Για να μπορεί να είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος πρέπει και στο πολιτικό πεδίο να τιμωρηθούν πολιτικά εκείνοι που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας ξεπουλάνε τα πάντα στο μεγάλο κεφάλαιο.

Στις εκλογές για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές στις 7 Νοέμβρη μπορούν και πρέπει να χάσουν αισθητά οι συνδυασμοί που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ όπως και τα διάφορα γαλαζοπράσινα δήθεν "ανεξάρτητα", "υπερκομματικά" ψηφοδέλτια που είναι έτοιμα όμως να εφαρμόσουν την κυρίαρχη αντιλαϊκή, αντιδραστική πολιτική μέσω του "Καλλικράτη". Να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει ενιαία το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα και αποτελούν την εγγύηση για θετικές διεργασίες σε φιλολαϊκή κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αθωώθηκαν κάτοικοι για συμμετοχή σε κινητοποίηση ενάντια στα διόδια(2016-01-09 00:00:00.0)
Να σταματήσουν οι διώξεις όσων αντιδρούν στα χαράτσια(2013-04-13 00:00:00.0)
Ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα(2011-04-14 00:00:00.0)
Να καταργηθούν όλα τα διόδια(2010-10-07 00:00:00.0)
Αγώνας με στόχο την κατάργηση των διοδίων(2010-01-15 00:00:00.0)
Νέα χαράτσια με διόδια στο Αιγίνιο(2008-11-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ