Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Να δώσουμε ενιαία απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση

Περιοδεία της υποψήφιας δημάρχου Πειραιά στις ΕΠΑΣ

Η Ελπίδα Παντελάκη
Η Ελπίδα Παντελάκη
Σε συγκέντρωση των σπουδαστών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) στον Πειραιά μίλησε χτες το απόγευμα η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι σπουδαστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι δουλεύουν κι έρχονται μετά το τέλος της δουλειάς με την ψυχή στο στόμα για να προλάβουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία της Ελπ. Παντελάκη στο αμφιθέατρο της σχολής.

Η Ελπ. Παντελάκη κάλεσε τους νέους και τις νέες να σταθούν απέναντι στην ενιαία επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο και ενιαία να απαντήσουν με ψήφο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες και στους Δήμους.

«Τα προβλήματα που βιώνετε εσείς και οι οικογένειές σας έχουν συγκεκριμένη αιτία και δεν είναι άλλη από την πολιτική της κυβέρνησης, που από τη μια αφαιρεί κατακτήσεις και δικαιώματα από τα λαϊκά στρώματα και από την άλλη διευρύνει τις παροχές προς το μεγάλο κεφάλαιο. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει θα δώσει δύναμη στους ίδιους τους εργαζόμενους ώστε από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουμε να βρούμε δουλειά με δικαιώματα για τη νεολαία. Ο οργανωμένος αγώνας και η πίστη στις δυνατότητες που έχει ο λαός όταν δρα συλλογικά και με ξεκάθαρα αιτήματα μπορεί να θρυμματίσει τις αυταπάτες ότι τίποτα δε γίνεται».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σαρωτική επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, ανέφερε σχετικά: «Εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με αυτή τη βαρβαρότητα της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ. Στη χώρα μας υπάρχει τεράστιος πλούτος και ικανότατο προσωπικό, που είναι σε θέση τον πλούτο που παράγει να τον καρπωθούν αυτοί που πραγματικά τον παράγουν και όχι τα μεγάλα πολυεθνικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Παλεύουμε για ένα διαφορετικό δρόμο, όπου ο λαός θα αντεπιτεθεί για τα δικαιώματά του και θα οργανώσει την πάλη του για μια ριζικά διαφορετική εξουσία, στην οποία ο λαός θα κάνει κουμάντο και όχι τα μονοπώλια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ