Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
«Δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για όλο το λαό!»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας περιόδευσε στο Νοσοκομείο Λάρισας και κάλεσε τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ

Από τη συζήτηση με εργαζόμενους στο νοσοκομείο
Από τη συζήτηση με εργαζόμενους στο νοσοκομείο
Θερμά καλωσορίσματα, ανοιχτές αγκαλιές και ειλικρινείς ευχές για «καλή επιτυχία» στις εκλογές, συνάντησε ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κατά τη χτεσινή περιοδεία του στο Νοσοκομείο της Λάρισας. Συνοδευόμενος από τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, την Λίτσα Ούντρια και την Βάσω Ζαραμπούκα, υποψήφιες σύμβουλοι για το Δήμο Λαρισαίων, ο Β. Μπούτας περιόδευσε στους χώρους των διοικητικών υπηρεσιών, των πλυντηρίων και των μαγειρείων, καθώς, επίσης, σε κλινικές και εργαστήρια.

Στις συνομιλίες που είχε με τους εργαζόμενους, έλεγε, χαρακτηριστικά: «Βλέπετε σε ποια κατάσταση μας έχουν φέρει οι κυβερνήσεις. Αν είστε ευχαριστημένοι με τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν, ψηφίστε τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αν, όμως, είστε δυσαρεστημένοι, θυμωμένοι και θέλετε να τους τιμωρήσετε, ψηφίστε "Λαϊκή Συσπείρωση". Εμείς, σε κάθε περίπτωση, μαζί σας θα είμαστε, αλλά όσο πιο ενισχυμένοι βγούμε από τις εκλογές, τόσο πιο δυνατοί κι αποτελεσματικοί θα είναι οι αγώνες που έρχονται».

Στις συναντήσεις που είχε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ο Β. Μπούτας έκανε λόγο για τα ζητήματα της Υγείας, επισημαίνοντας ότι με τον «Καλλικράτη» ανοίγει ο δρόμος να περάσουν τα νοσοκομεία στις Περιφέρειες κι αυτό θα οξύνει περισσότερο τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο του δημόσιου συστήματος Υγείας. «Εμείς - υπογράμμισε - αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας και αν με την ψήφο του λαού της Θεσσαλίας εκλεγώ περιφερειάρχης, δεσμεύομαι ότι θα παλεύω, κόντρα στις κυβερνητικές αποφάσεις, να παρέχουν δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας σε όλο το λαό τα δημόσια νοσοκομεία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ