Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τα βραβεία της Οικονομικής Εξόρμησης Οκτώβρης - Δεκέμβρης 2010

Η άμιλλα καθοριστικός παράγοντας στην υπερκάλυψη των πλάνων

Σε ανακοίνωσή της για τα βραβεία της Οικονομικής Εξόρμησης, η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Τα πανελλαδικά αποτελέσματα της κάλυψης του πλάνου, την 1η μέρα της Οικονομικής Εξόρμησης κατά 22,04%, δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες για ένταση της δράσης όλων των ΚΟΒ του ΚΚΕ και των ΟΒ της ΚΝΕ στη μάχη για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, ώστε να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες που γεννά η ίδια η ανάπτυξη της πάλης σε συνθήκες οικονομικής κρίσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης είναι μια ακόμα ειδική μάχη μέσα στην προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά από αυτήν, μέχρι την τελική υπερκάλυψη του πλάνου.

Η Γραμματεία της ΚΕ, εκτιμώντας τη θετική πείρα των Κομματικών Οργανώσεων και τη συμβολή της άμιλλας στην υπερκάλυψη των πλάνων της περσινής Οικονομικής Εξόρμησης, αποφάσισε και φέτος να υπάρχει άμιλλα και να απονεμηθούν τα εξής βραβεία στις 3 πρώτες Κομματικές Οργανώσεις και στις 5 πρώτες ΚΟΒ πανελλαδικά (Εργοστασιακή, Κλαδική, Συνοικιακή, Χωριού και Παιδείας).

  • Στην 1η Κομματική Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος, πλακέτα της ΚΕ και 2ήμερη επίσκεψη στο μνημείο του ΔΣΕ στη Λυκόρραχη και ξενάγηση στον ορεινό όγκο του Γράμμου 50 συντρόφων και συντροφισσών της Κομματικής Οργάνωσης Περιοχής.
  • Στην 2η Κομματική Οργάνωση: Πίνακας από την ΚΕ, 2ήμερη επίσκεψη στις Πρέσπες (νοσοκομείο ΔΣΕ, σπηλιά Ζαχαριάδη κλπ.) 50 συντρόφων και συντροφισσών της Κομματικής Οργάνωσης Περιοχής.
  • Στην 3η Κομματική Οργάνωση: Πίνακας από την ΚΕ, 2ήμερη επίσκεψη στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, Γεντί Κουλέ, Λιτόχωρο 50 συντρόφων και συντροφισσών από την Κομματική Οργάνωση Περιοχής.
  • Στις 5 πρώτες ΚΟΒ: Να δοθεί τιμητική πλακέτα της ΚΕ.

Ολοι και όλες στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ