Σάββατο 2 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
Η εργατική ψήφος να στείλει μήνυμα!

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με τον Ν. Γκατζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και τον Απ. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της «ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ» στο Βόλο

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στην «Κόκα - Κόλα»
Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στην «Κόκα - Κόλα»
Με θέρμη, αλλά και με διάθεση ν' ακούσουν προσεκτικά τις θέσεις και τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όχι μόνο για τις ερχόμενες εκλογές, αλλά, γενικότερα, για όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της «ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ» στο Βόλο, τον Β. Μπούτα, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τον Ν. Γκατζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και τον Απ. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, που επισκέφτηκαν, χτες το πρωί, την επιχείρηση.

Μιλώντας στους εργάτες, ο Β. Μπούτας, ανάμεσα στα άλλα, επισήμανε: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η τρόικα έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στην εργατιά να ξεσκίσουν τις σάρκες της. Αν η εργατική τάξη, σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο με την φτωχή αγροτιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα δεν ορθώσουν ισχυρό τείχος αντίστασης σ' αυτή την επίθεση και δεν περάσουν στην αντεπίθεση, οι βάρβαροι θα διαβούν και θα ισοπεδώσουν τα πάντα. Δε θα μείνει «πέτρα πάνω στην πέτρα».

Ξέρω - συνέχισε - ότι αυτή η ολομέτωπη, η σφοδρή, η βάρβαρη επίθεση έχει δημιουργήσει κλίμα φόβου και τρομοκρατίας στους χώρους δουλειάς. Και μέσα στον πανικό του μπορεί κάποιος να σκεφτεί «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Πιστέψτε με: Δε θα σωθεί κανείς, αν δεν είμαστε όλοι μαζί, καλά οργανωμένοι, δυνατοί κι αποφασισμένοι για σκληρούς αγώνες και γερές συγκρούσεις με τον ταξικό αντίπαλο και τις πολιτικές δυνάμεις που τον υπηρετούν. Κι είναι ντροπή για τον εργάτη να τον λένε κιοτή.

Οι εκλογές για τις περιφέρειες και για τους δήμους - είπε - είναι μια καλή ευκαιρία για τον εργάτη, όπως και για τον φτωχό αγρότη, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικρό επιχειρηματία, το νέο και το συνταξιούχο της λαϊκής οικογένειας να διαμηνύσει προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την τρόικα ότι δε γονατίζει και δεν υποτάσσεται. Το ίδιο μήνυμα χρειάζεται να σταλεί και προς τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ. και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Αυτό το μήνυμα - κατέληξε - δε στέλνεται ούτε με την «αποχή», ούτε και με τη διάχυση της εργατικής - λαϊκής δυσαρέσκειας «καταδώ και κατακεί». Στέλνεται με την υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στους οποίους συμμετέχουν αγωνιστές του εργατικού - λαϊκού κινήματος, ορκισμένοι και πανέτοιμοι να συνεχίσουν τους αγώνες για τα λαϊκά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ