Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Πρόγραμμα Θανάση Παφίλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες:

  • Σήμερα Παρασκευή

9.00: Περιοδεία στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Ανω Λιοσίων.

13.30: Περιοδεία στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων (στο χώρο του ΧΥΤΑ). Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής».

Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Δήμος Κουμπούρης και ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής.

19.00: Εκδήλωση - συζήτηση στον Αλιμο, για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ».

Θα παρέμβει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Κατσώτης και θα συμμετέχουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Σταύρος Τάσσος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Χρήστος Δουρίδας και ο υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού Θοδωρής Λιάππης.

  • Την Κυριακή 3/10

10.00: Περιοδεία στην περιοχή του Ωρωπού.

12.00: Περιοδεία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ωρωπού. Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Για το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Παντελόγλου και Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ