Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής
  • Θερμός χαιρετισμός στις δεκάδες χιλιάδες νέες και νέους, τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας, που επισκέφθηκαν και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων
  • Σήμερα στον «Ρ» η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο χαιρετισμός του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ

*

  • Μέσα στη γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση ισχυροποιείται ένα ρεύμα βαθύτερου προβληματισμού και προσέγγισης των θέσεων και της πρότασης διεξόδου που προβάλλει το ΚΚΕ. Να δυναμώσουμε, να μαχητικοποιήσουμε ακόμα πιο πολύ την ιδεολογική και πολιτική παρέμβασή μας, ώστε να εκδηλωθεί πιο αποφασιστικά η λαϊκή συμμαχία, η οργάνωση και πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί το λαό και όχι τα μονοπώλια.
  • Η Κεντρική Επιτροπή χαιρετίζει τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ και του Κόμματος, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους που συνέβαλαν εθελοντικά στη δημιουργία του 36ου Φεστιβάλ, στο άπλωμά του στη νεολαία και στο λαό. Καλεί όλους αυτούς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να συμπορευτούν μαζί μας στους νέους αγώνες, στη μάχη των εκλογών της 7ης Νοέμβρη, για να καταδικαστεί αποφασιστικά η αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, για την υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που υποστηρίζει το ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  9  -  14

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org