Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Ανοιξε» τα ταμεία του νοσοκομείου

Μπλόκο στο ταμείο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δράμας πραγματοποίησαν χτες το πρωί, από τις 9 έως τις 11, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας την πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας και τα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση - 3 ευρώ εισιτήριο - στο όνομα δήθεν των ελλειμμάτων.

Με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, κάλεσαν τον εργαζόμενο λαό να συσπειρωθεί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ και να παλέψει για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια. Κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες να μην πληρώσουν το νέο χαράτσι που επέβαλε η κυβέρνηση.

Η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ βρήκε απήχηση και στους ασθενείς, αλλά και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, γιατρούς, διοικητικούς υπαλλήλους.

Ολους αυτούς που βιώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις από την πολιτική της υποχρηματοδότησης και της απαξίωσης των δημόσιων νοσοκομείων. Τους εργαζόμενους που καλούνται να εργαστούν και παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συνθήκες άγριας εντατικοποίησης, εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό (στον αξονικό τομογράφο, στα παρασκευαστήρια και σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου που καθημερινά βρίσκονται σε εφημερία).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ