Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Νέες δυνατότητες ξανοίγονται για το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την ολοκλήρωση του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στέλνει θερμό χαιρετισμό στις δεκάδες χιλιάδες νέες και νέους, τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας, που επισκέφθηκαν και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", στο πάρκο Τρίτση.

Η μεγάλη, πλατιά και ενθουσιώδης συμμετοχή της νεολαίας στις φετινές εκδηλώσεις αποτελεί μία ακόμα ένδειξη ανόδου του κύρους της ΚΝΕ και του Κόμματος. Δείχνει ότι μέσα στη γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση ισχυροποιείται ένα ρεύμα βαθύτερου προβληματισμού και προσέγγισης των θέσεων και της πρότασης διεξόδου που προβάλλει το ΚΚΕ. Φανερώνει τις νέες δυνατότητες που ξανοίγονται για το Κόμμα και την ΚΝΕ. Η επιτυχία του Φεστιβάλ δίνει νέα ώθηση και δύναμη στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ να δυναμώσουν, να μαχητικοποιήσουν ακόμα πιο πολύ την ιδεολογική και πολιτική παρέμβασή τους, ώστε να εκδηλωθεί πιο αποφασιστικά η λαϊκή συμμαχία, η οργάνωση και πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί το λαό και όχι τα μονοπώλια. Η Κεντρική Επιτροπή καλεί το λαό και τη νεολαία να βγάλει συμπεράσματα από τον προκλητικό τρόπο που τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της πλουτοκρατίας αποσιώπησαν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Αυτός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις δράσεις, τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, του εργατικού - λαϊκού κινήματος: `Η τις αποκρύπτουν ή τις προβάλλουν στρεβλά.

Η Κεντρική Επιτροπή καλεί όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να συνεχίσουν και να δυναμώσουν το ενδιαφέρον τους να γνωρίσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να συμπορευτούν μαζί μας στους νέους αγώνες, στη μάχη των εκλογών της 7ης Νοέμβρη για να καταδικαστεί αποφασιστικά η αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, για την υπερψήφιση της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που υποστηρίζει το ΚΚΕ.

Η Κεντρική Επιτροπή χαιρετίζει τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ και του Κόμματος, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους που συνέβαλαν εθελοντικά στη δημιουργία του 36ου Φεστιβάλ, στο άπλωμά του στη νεολαία και το λαό. Με την ίδια μαχητικότητα να συνεχίσουν.

ΑΘΗΝΑ 20/9/2010

Η ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις(9/9/2020)
Συνεχίζεται το «ταξίδι» με εκατοντάδες εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά(15/8/2015)
ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής(21/9/2010)
Κορυφώνεται η κόκκινη νεανική γιορτή(28/9/2007)
Δυναμώνει η επικοινωνία με τη νεολαία(1/10/2000)
ΤΟ 22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ(10/8/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org