Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες

Σήμερα, Σάββατο 18 Σεπτέμβρη

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, θα περιοδεύσει στα καταστήματα της περιοχής από τις 10.30 το πρωί με σημείο εκκίνησης την Αγ. Δημητρίου 159 (γραφεία ΚΚΕ).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 10 π.μ. περιοδεία στα Νεόκτιστα της Σταυρούπολης, με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά. Στις 10π.μ. περιοδεία στην αγορά Πανοράματος, με τον υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη Οδυσσέα Μαάιτα. Στις 10π.μ. περιοδεία στην Αγχίαλο, έπειτα στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια στο Βαθύλακο με το Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας. Στις 6μ.μ. περιοδεία στο ΚΑΠΗ Καλοχωρίου με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα.

ΚΑΒΑΛΑ: Στις 11 π.μ., περιοδεία στη δημοτική αγορά και στα καταστήματα της περιοχής Αγίου Γεωργίου με τον Χρήστο Ποτόλια, υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Καβάλας και τον Βασίλη Λιόγκα, υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας.

Αύριο, Κυριακή 19 Σεπτέμβρη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 11π.μ. περιοδεία στη Ν. Ζωή και στη συνέχεια στο Μοναστήρι με το Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας. Στις 11π.μ. περιοδεία στην Ευξεινούπολη της Ν. Ευκαρπίας με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά. Στις 11.30π.μ. περιοδεία στα καφενεία της Καλαμαριάς με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

ΩΡΩΠΟΣ: Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αυλώνα, στην οποία θα παρουσιαστούν ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χασιώτης και οι θέσεις της παράταξης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ