Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Δύσκολη πρεμιέρα

Με το «καλημέρα» της συμμετοχής του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει και στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός, που στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' φάσης των ομίλων αντιμετωπίζει στο «Καμπ Νου» την Μπαρτσελόνα για τον Γ' Ομιλο. Η αποστολή των «πρασίνων» αναμφίβολα είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στις ειδικές και δύσκολες απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Χέρκουλες για το πρωτάθλημα. Ο Ν. Νιόπλιας ετοιμάζει μια ενδεκάδα με πολύ ενισχυμένη μεσαία γραμμή, ώστε να μπλοκάρει όσο το δυνατόν την ανάπτυξη των Ισπανών. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Κοπεγχάγη θα φιλοξενήσει τη Ρούμπιξ Καζάν.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Α' ΟΜΙΛΟΣ: Τβέντε - Ιντερ, Βέρντερ - Τότεναμ, Β' ΟΜΙΛΟΣ: Λιόν - Σάλκε, Μπενφίκα - Χάποελ Τελ Αβίβ, Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρέιτζερς, Μπούρασπορ - Βαλένθια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ