Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 4 Σεπτέμβρη:

Στις 11 π.μ. στα καταστήματα της αγοράς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν ο Θ. Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στις 10 π.μ. στα καταστήματα στην Τερψιθέα Σταυρούπολης θα περιοδεύσει η Σ. Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Παύλου Μελά. Στις 11 π.μ. στο Βερτίσκο θα περιοδεύσει ο Φίλ. Γεωργουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά. Στη 1 μ.μ. στην Οσσα θα περιοδεύσει ο Φίλ. Γεωργουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά.

Την Κυριακή, 5 Σεπτέμβρη:. Στις 10 π.μ. σε σύσκεψη στο Ζαγκλιβέρι θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά. Στις 7 μ.μ., στους Ανθόκηπους Νέας Ευκαρπίας θα περιοδεύσει η Σ. Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Παύλου Μελά. Στις 8.30 μ.μ. στα «Χαλκίδεια», στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη Χαλκίδη, που πραγματοποιείται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο Θ. Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γ. Κατσαρός, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Εύβοια

Σήμερα Σάββατο θα γίνει συγκέντρωση στη Λίμνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν η Σ. Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Στ. Λιαγκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κηρέως - Νηλέως - Ελυμνίων.

Κερατέα - Μαγούλα

Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Κερατέας θα μιλήσει ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή 5 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί.

Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Μαγούλας θα μιλήσει ο Μανώλης Βαρδαβάκηςν υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ.

Αργυρούπολη - Ελληνικό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Θοδωρής Λιάππης, θα κάνει περιοδεία σήμερα Σάββατο στις 10 π.μ. στη λαϊκή αγορά Αργυρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ