Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Οι υποψήφιοι στην Πιερία

Τους υποψήφιους των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης που υποστηρίζει στο νομό, παρουσίασε χτες η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ μέσα από συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Τους υποψήφιους παρουσίασε ο Γραμματέας της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ Παναγιώτης Σαββίδης. Στην συνέντευξη παραβρέθηκε και μίλησε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι υποψήφιοι είναι:

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ο Γιάννης Σκούφας, αγροτοκτηνοτρόφος, πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Πιερίας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, Νομαρχιακός Σύμβουλος, μέλος της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ο Νίκος Σαλπιστής, δικηγόρος, συγγραφέας - ιστορικός, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κατερίνης, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Κατερίνης, μέλος της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

Υποψήφια δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, η Κατερίνα Κουρίτα, δασκάλα, μέλος της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Διατέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Λιτοχώρου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού, ο Κώστας Δανιηλίδης, ταξιτζής, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ