Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στο Καυτατζόγλειο το ενδιαφέρον

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η... δεύτερη δόση της πρεμιέρας στο 5ο πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι, μετά την εκτός γηπέδων νίκη τους (άδεια συμμετοχής) θέλουν και μια επικράτηση εντός παιδιάς που θα τους τονώσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την εντός των τειχών επιτυχία ώστε - εκτός των άλλων - να μετριάσουν τις εντυπώσεις από το πρόωρο ευρωπαϊκό τους αντίο.

Η αυλαία «πέφτει» αύριο με τέσσερα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ θέλει να γιορτάσει τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με νικηφόρα αρχή και στο ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι στο νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Ο Αρης με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη δική του ευρωπαϊκή επιτυχία θα αγωνιστεί στην Καβάλα, η οποία, μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει για τις δυνατότητές της. Η Κέρκυρα φιλοξενεί, στο Παμπελοποννησιακό, την ΑΕΚ που θέλει νίκη αλλά και καλή εμφάνιση για να κερδίσει χρόνο και ηρεμία.

Συνοπτικά οι αναμετρήσεις είναι: ΣΗΜΕΡΑ: Λάρισα - Ατρόμητος (18:15, Novasports 3), Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου (18:15, Novasports 2), Ηρακλής - Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1). ΑΥΡΙΟ: Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (18:15, Novasports 3), ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός (18:15, Novasports 2), Καβάλα - Αρης (20:30, Novasports 2), Κέρκυρα - ΑΕΚ (20:30, Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ