Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 30 του Αυγούστου στις 9 π.μ. στα πρακτορεία διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ στο Κορωπί και στο Γέρακα θα περιοδεύσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νότιου τομέα Αθηνών.

Την Τρίτη 31 του Αυγούστου στις 9 π.μ. στα πρακτορεία διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ στο Ρέντη και στον Αλιμο, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τρίτη 31 του Αυγούστου ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, θα κάνουν περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ, στις 7 π.μ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αύριο, Κυριακή, στις 11.30 το πρωί ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Παλιόπυργο Τρικάλων, στο καφενείο «Παππά».

Τη Δευτέρα 30 του Αυγούστου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αποτελούμενο από τους Β. Μπούτα, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Γ. Λαμπρούλη, υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, και άλλα στελέχη της, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις 10.30 π.μ., στο εμπορικό κέντρο της Λάρισας.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα, Σάββατο, στις 8 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Νέους Επιβάτες (παραλία) Θεσσαλονίκης με ομιλητές την υποψήφια δήμαρχο Θερμαϊκού Ντίνα Μόραλη και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιάννη Ζιώγα.

Αύριο, Κυριακή, στις 10 π.μ., ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιάννης Ζιώγας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει σε εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσμένους πατριώτες από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους που διοργανώνει η ΠΕΑΕΑ στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 30 του Αυγούστου στις 7 μ.μ. θα γίνει περιοδεία στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης από τον υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα Ανέστη Πετρίδη και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ζιώγα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ