Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Ολη τη χώρα αγκαλιάζει το 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», μεταφέροντας μήνυμα αντεπίθεσης και ανατροπής. Το ταξίδι του 36ου Φεστιβάλ θα κορυφωθεί με το κεντρικό τριήμερο στην Αθήνα (πάρκο «Αντ. Τρίτσης») στις 16, 17 και 18 του Σεπτέμβρη, ενώ μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνει το κεντρικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, στις 9, 10 και 11 Σεπτέμβρη, στο Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Oι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

  • Σήμερα Τετάρτη, στις 9 το βράδυ, στο Λιμένα Θάσου, στο θεατράκι του Θεαγένη με εργατικό - λαϊκό τραγούδι από «Τα παιδιά της Θάσου», πολιτική ομιλία από τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέα του ΣΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
  • Αύριο Πέμπτη, στις 9 το βράδυ, στις Μαριές Θάσου εκδήλωση με μεγάλο λαϊκό γλέντι, πολιτική ομιλία από τον Δήμο Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 13 του Αυγούστου, στα Λιμενάρια Θάσου, στις 9 το βράδυ, εκδήλωση που θα περιλαμβάνει παράσταση θεάτρου Σκιών από το Θεατρικό Εργαστήρι της ΚΝΕ, εργατικό - λαϊκό τραγούδι από «Τα παιδιά της Θάσου», πολιτική ομιλία από τον Δήμο Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο κάμπινγκ της ΚΝΕ

Μαζική η συμμετοχή νέων από όλη την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ στο χώρο του κάμπινγκ στο Αχλάδι
Μαζική η συμμετοχή νέων από όλη την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ στο χώρο του κάμπινγκ στο Αχλάδι
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο χώρο του κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ, στο Αχλάδι Ευβοίας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Τα σταφύλια της οργής» και την Τετάρτη 18 Αυγούστου«Οι 9 βασίλισσες». Στις 21 Αυγούστου ο Νίκος Μποφίλιος θα παίξει λαϊκά, ρεμπέτικα και τραγούδια του αγώνα. Κάθε Σαββατόβραδο προβλέπονται λαϊκά γλέντια, ενώ πολλά ερασιτεχνικά συγκροτήματα θα δώσουν συναυλίες στο χώρο του κάμπινγκ. Το κάμπινγκ της ΚΝΕ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων στην «Τυποεκδοτική» (ΠΑΤΟΥΣΥ), μέχρι και τις 22 Αυγούστου και το ερχόμενο Σάββατο θα αναχωρήσει για εκεί το τελευταίο γκρουπ παραθεριστών, στις 10 το πρωί, από το Μεταξουργείο. Οσοι επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο Αχλάδι, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις κατά τόπους Οργανώσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ