Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη, 3 Αυγούστου, ο Απ. Νάνος, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στον ΟΣΕ στις 8.30 το πρωί, όπου θα έχει συζητήσεις για τις εξελίξεις στον ΟΣΕ και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τις μεταφορές.

Αύριο Τετάρτη, 4 Αυγούστου, στη 1 μετά το μεσημέρι, κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Απ. Νάνο, θα περιοδεύσει στα καταστήματα Βόλου και Ν. Ιωνίας του «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», με αφορμή τις εξελίξεις στην επιχείρηση.

Η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 7 Αυγούστου, στο Δροσάτο, στην «ταβέρνα του Μουστάκα». Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.

Γυναίκα και σοσιαλισμός

Εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και σοσιαλισμός. Ο πρωτοπόρος ρόλος του ΚΚΕ στον αγώνα για τη χειραφέτηση και ισοτιμία των γυναικών» διοργανώνει η ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στο αίθριο του Εργατικού Κέντρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και Νήσων του ΚΚΕ, ενώ θα προβληθεί DVD με θέμα «Γυναίκα και σοσιαλισμός».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ