Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
Μεγάλη προσέλευση από την πρώτη μέρα

Οι πρώτοι κατασκηνωτές, που αναχώρησαν το περασμένο Σάββατο, ήδη έστησαν σκηνή με θέα τα άστρα. Οι παρέες δίνουν τις πρώτες αυτοσχέδιες συναυλίες όπου υπάρχει σκιά, τα γλέντια έχουν ξεκινήσει και κρατούν μέχρι αργά. Οι πρώτες εντυπώσεις μιλούν «για την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων» και αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο λόγος για το κάμπινγκ της ΚΝΕ που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου και φιλοξενείται στο γνώριμο πλέον χώρο στο Αχλάδι Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων στην «Τυποεκδοτική» (ΠΑΤΟΥΣΥ). Ενας χώρος όπου υπάρχει πλήρης υποδομή, ταβέρνα και μπαρ, ντουζιέρες και τουαλέτες και άφθονη φυσική σκιά. Στα «συν» του φετινού καλοκαιριού έρχονται να προστεθούν μια σειρά αναβαθμίσεις σε σχέση με τη σκίαση του χώρου, ζητήματα με το νερό έχουν λυθεί, έχουν γίνει παρεμβάσεις με ξύλινους διαδρόμους στην παραλία.

Ηδη μέχρι στιγμής έχουν καταφτάσει εκατοντάδες κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα και η προσέλευση αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο Σάββατο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι φθηνές και δημιουργικές διακοπές που προσφέρει το κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ αποτελεί πραγματικά απάντηση σε μια εποχή που οι διακοπές για όλο και μεγαλύτερα τμήματα της νεολαίας, μετατρέπονται από δικαίωμα σε... πολυτέλεια. Οι κατασκηνωτές θα μπορούν όχι μόνο να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και να συμμετέχουν στις καθημερινές πολύμορφες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που οργανώνονται στο κάμπινγκ. Μερικές από τις εκδηλώσεις που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ είναι: Στις 10 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ» από τον Αναστάση Γκίκα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Τα σταφύλια της οργής» και την Τετάρτη 18 Αυγούστου «Οι 9 βασίλισσες». Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, την Πέμπτη 5 Αυγούστου θα γίνει συναυλία με ελληνικό και ξένο ροκ από το συγκρότημα του Νίκου Πονηρού, για τα Σαββατόβραδα προβλέπονται λαϊκά γλέντια, ενώ πολλά ερασιτεχνικά συγκροτήματα θα δώσουν συναυλίες στο χώρο του κάμπινγκ. Επίσης, θα διοργανωθούν αθλητικά τουρνουά και στο χώρο θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».


Υπενθυμίζεται ότι η τιμή συμμετοχής είναι πάρα πολύ χαμηλή και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ φέτος υπάρχει πρόβλεψη για νέα ζευγάρια με παιδιά ή για άτομα με ειδικές ανάγκες να μένουν στα σπιτάκια που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού. Οσοι επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο Αχλάδι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις κατά τόπους Οργανώσεις. Η μετάβαση θα γίνεται οργανωμένα με πούλμαν κάθε Σάββατο (7/8, 14/8) στις 10 το πρωί από το Μεταξουργείο, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να μεταβούν είτε με δικό τους μεταφορικό μέσο, είτε με το ΚΤΕΛ μέσω Χαλκίδας.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Και οι διακοπές είναι δικαίωμα(2012-08-08 00:00:00.0)
Οι διακοπές είναι δικαίωμα(2011-07-17 00:00:00.0)
Αύριο αναχωρεί το δεύτερο γκρουπ(2010-08-06 00:00:00.0)
Ξεκούραση και δημιουργία(2009-08-07 00:00:00.0)
Διακοπές πολλών αστέρων(2008-07-13 00:00:00.0)
Ουσιαστική πρόταση για διακοπές(2002-08-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ