Παρασκευή 30 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
Μια διαφορετική πρόταση διακοπών

Ετοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους κατασκηνωτές είναι το κάμπινγκ της ΚΝΕ στο Αχλάδι Ευβοίας. Αύριο, Σάββατο αναχωρεί το πρώτο γκρουπ για το κάμπινγκ το οποίο στήνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο γνώριμο χώρο των εγκαταστάσεων του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων στην «Τυποεκδοτική», στο Αχλάδι Εύβοιας μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ για την περίοδο που θα λειτουργεί το κάμπινγκ θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις: Στις 10 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ» από τον Αναστάση Γκίκα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Τα σταφύλια της οργής» και την Τετάρτη 18 Αυγούστου «Οι 9 βασίλισσες». Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία, την Πέμπτη 5 Αυγούστου θα γίνει συναυλία με ελληνικό και ξένο ροκ από το συγκρότημα του Νίκου Πονηρού, για τα Σαββατόβραδα προβλέπονται λαϊκά γλέντια, ενώ πολλά ερασιτεχνικά συγκροτήματα θα δώσουν συναυλίες στο χώρο του κάμπινγκ. Επίσης, θα διοργανωθούν αθλητικά τουρνουά και στο χώρο θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Η τιμή συμμετοχής είναι πάρα πολύ χαμηλή και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Να σημειωθεί ότι φέτος υπάρχει πρόβλεψη για νέα ζευγάρια με παιδιά ή για άτομα με ειδικές ανάγκες να μένουν στα σπιτάκια που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού. Η μετάβαση θα γίνεται οργανωμένα με πούλμαν κάθε Σάββατο (31/7, 7/8, 14/8) από το Μεταξουργείο, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να μεταβούν είτε με δικό τους μεταφορικό μέσο, είτε με το ΚΤΕΛ μέσω Χαλκίδας. Η πρώτη αναχώρηση από το Μεταξουργείο θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 10 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ