Πέμπτη 29 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ - «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ σε δήμους

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Νομό Λάρισας, ανακοινώθηκαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Νομό Λάρισας είναι:

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας. Γιατρός πνευμονολόγος στο ΓΝΛ., νυν δημοτικός σύμβουλος της ΔΑΣ και μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.
  • ΡΙΖΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς. Αγρότης, πρόεδρος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λακέρειας. Μέλος της Επιτροπής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της ΚΕ. Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΝΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας. Οδοντίατρος, 28 χρονών, με συνεχή πολιτική και συνδικαλιστική δράση απ' τα φοιτητικά του χρόνια. Σήμερα είναι γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ελασσόνας και μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ. Νοσοκομειακός γιατρός και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας της ΝΕΑΣ. Διετέλεσε επί μια εικοσαετία δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων. Επί 10 χρόνια ήταν αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Λαμπρούλη. Στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην μέλος της ΚΕ.
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΚΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών. Δάσκαλος, 46 ετών, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, επικεφαλής της Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στη Λάρισα και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ. Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λάρισας. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ στο Δήμο Νέσσωνα.
  • ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΟΛΟΧΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων. Εκπαιδευτικός, 37 ετών, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Κάμπου - Φαρσάλων του ΚΚΕ και επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στα Φάρσαλα.

Στο Δήμο Τυρνάβου το ΚΚΕ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΤΣΙΔΗ. Οσον αφορά στη στήριξη της υποψηφιότητάς του, ο Π. Σπήλιος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ, τόνισε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Αποτελεί συνέχεια της κοινής μας δράσης όλου του προηγούμενου διαστήματος, όπου ο δήμαρχος Χρήστος Κιτσίδης με συνέπεια και αρχές αντιπάλεψε στο Δήμο Τυρνάβου και γενικότερα στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβάλλονταν μέσω του "Καποδίστρια" αλλά και των γενικότερων επιλογών των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον, αντιδρά στην εφαρμογή του "Καλλικράτη", αποκαλύπτοντας το βαθιά αντιλαϊκό και ταξικό του χαρακτήρα, αποτελώντας μία απ' τις ελάχιστες εξαιρέσεις των δημάρχων σε πανελλαδικό επίπεδο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ