Τρίτη 16 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Γουέστερν» στο «Νίκος Γκούμας»

Πυροβολισμοί από μπράβο στο «Μέμπερς Κλαμπ»!

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχτηκαν χτες στην αίθουσα επισήμων του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα και ενώ νωρίτερα είχε για άλλη μια φορά μετατραπεί σε πεδίο μάχης η περιοχή γύρω από το γήπεδο.

Ενας... κουμπουροφόρος εντοπίστηκε μέσα στην αίθουσα από τον παράγοντα της ΑΕΚ Γ, Μελισσανίδη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «οπλοφόρος στην αίθουσα». Ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς στην αίθουσα υπήρχε αρκετός κόσμος και σε κάποια στιγμή ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Περικυκλωμένος από δεκάδες αστυνομικούς και οργισμένους οπαδούς της ΑΕΚ, αφοπλίστηκε και οδηγήθηκε με φορείο εκτός της αίθουσας, αφού βρέθηκε και ο ίδιος τραυματισμένος στο πόδι. Ο δράστης, θα παραπεμφθεί για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ονομάζεται Νίκος Γιαννουδάκος και ανήκει στο προσωπικό ασφαλείας του προέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτορα Μητρόπουλου, που ήταν παρών στο γήπεδο.

Το πρωτοφανές περιστατικό που καταγράφτηκε και από τις τηλεοπτικές κάμερες αποκαλύπτει τον άγριο κόσμο που βασιλεύει στο χώρο του ποδοσφαίρου, με ουσιαστικά θύματα τους απλούς ανθρώπους που τρέχουν να γεμίσουν τα ταμεία των μεγαλοεπιχειρηματιών του χώρου. Πριν από λίγο καιρό στο ΟΑΚΑ πρωταγωνιστές της βίας ήταν οι ίδιοι οι παράγοντες δυο άλλων ομάδων που ήρθαν στα χέρια και αντάλλαξαν καρεκλιές στην κερκίδα των επισήμων...

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα θερμόαιμοι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν χτες το απόγευμα εναντίον του διερχόμενου από την οδό Δεκελείας δικυκλιστή της Τροχαίας Δημήτρη Αντωνόπουλου. Ο αστυφύλακας μπήκε σε μια πολυκατοικία να προφυλαχτεί, αλλά οι χούλιγκαν τον κυνήγησαν και του προκάλεσαν κάταγμα στο χέρι. Διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν και διέλυσαν τους χούλιγκαν χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Η συμπλοκή γενικεύτηκε με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε μια ταβέρνα στην οδό Δεκελείας και Φωκών αλλά και σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

  • Εξάλλου, χτες το βράδυ στις 10, φίλαθλος αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πέθανε στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» έπειτα από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ