Παρασκευή 23 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Παρουσιάστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος

Στην κατάμεστη αίθουσα όπου στεγάζεται το θεατρικό εργαστήριο του Δήμου Ελληνικού πραγματοποιήθηκε, προχτές Τετάρτη, η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου Αργυρούπολης - Ελληνικού με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ.

Υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στην ομιλία του ανέφερε ότι οι τοπικές εκλογές είναι μια γενικευμένη πολιτική μάχη εφ' όλης της ύλης και ανέλυσε τις θέσεις του ΚΚΕ. Είπε ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα του τοπικού προβλήματος, αλλά πρέπει να κοιτάξει συνολικά τη ζωή του, αφού η επίθεση που δέχεται σήμερα σαρώνει κάθε πλευρά της ζωής του και, κατά συνέπεια, η απάντηση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη. Μπορεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτή η μάχη να σηματοδοτήσει ένα ακόμα βήμα, ώστε να γίνει συνείδηση στο λαό ο άλλος δρόμος ανάπτυξης που θα αξιοποιεί τον πλούτο που παράγει ο λαός προς όφελος όλων των αναγκών του.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Λιάππης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και τη δυνατότητα να βγουν ενισχυμένα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και πως αυτό πρέπει να συνδυαστεί με την προσπάθεια όλων των μελών και των φίλων του Κόμματος, προκειμένου να συνειδητοποιήσει ο λαός ότι έχει δύναμη να επιβάλει το δίκιο του, ότι μπορεί να τους καθυστερήσει, να αμβλύνει τα μέτρα τους, να του φοβίσει. Δήλωσε, ακόμα, ότι η ψήφος δε φτάνει από μόνη της αν δε συνδυαστεί με οργανωμένη δράση του λαού, καλά συντονισμένη, που και να περνάει χτυπήματα στον αντίπαλο, αλλά και να χαράζει το δικό της δρόμο. Γι' αυτό το ζήτημα, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στη συγκέντρωση μίλησαν, ακόμα, ο προηγούμενος υποψήφιος στο Ελληνικό Μπάμπης Χολίδης, αλλά και οι εκλεγμένοι από τις προηγούμενες εκλογές στο Δήμο Αργυρούπολης Χριστίνα Αγγελονίδου και Βασίλης Γεωργόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ