Πέμπτη 22 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοήμερη εξόρμηση αύριο στο λιμάνι του Πειραιά

Στιγμιότυπο από παλιότερη εξόρμηση
Στιγμιότυπο από παλιότερη εξόρμηση
Ολοήμερη εξόρμηση στο λιμάνι του Πειραιά έχει προγραμματίσει η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ για αύριο, Παρασκευή 23 του Ιούλη.Αντίστοιχες εξορμήσεις θα γίνουν από την Κομματική Οργάνωση Αττικής στα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας.

Με την ανακοίνωση που έχει ετοιμάσει η ΚΟΠ, στόχο έχει να απευθύνει το κάλεσμα του ΚΚΕ προς το επιβατικό κοινό, νησιώτες, ναυτεργάτες να διεκδικήσουν με την οργάνωση της πάλης τους ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προς όφελος του λαού.

Οπως αναφέρει, η ξεκούραση, ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας και όχι προνόμιο, όπως το εμφανίζουν αυτοί που της το στερούν με τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, οι δυνάμεις του κεφαλαίου, οι εφοπλιστές, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ευρω-υποταγής, που φορτώνουν την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζομένων και συκοφαντούν τους εργατικούς αγώνες.

Είναι δικαίωμα οι απρόσκοπτες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με ασφαλή, σύγχρονα πλοία, με φτηνά εισιτήρια. «Για να υπηρετεί η ναυτιλία το λαό - υπογραμμίζει - πρέπει η εξουσία να περάσει στα χέρια των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ