Κυριακή 18 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΒΑΣΩ ΣΤΡΟΦΥΛΑ - ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ
ΒΑΣΩ ΣΤΡΟΦΥΛΑ - ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ
ΦΩΤ.

Στις 24/07/2010 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της κομμουνίστριας Βάσως Στροφύλα - Γεωργούλη η οποία είχε μια ζωή δοσμένη στον αγώνα, μια πορεία ταυτισμένη με την πάλη για τα δίκια του λαού μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της. Μια συνειδητή επιλογή που την ακολούθησε με απαράμιλλη συνέπεια για τον εαυτό της και την πρότεινε ως στάση ζωής και στους άλλους, κύρια στους νέους και τις νέες. Στη μνήμη της ο σύζυγος της Γιάννης και τα παιδιά της Γιώργος, Αριστείδης αντί για μνημόσυνο προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Αρχαίας Ολυμπίας του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

ΦΩΤ.

Την Κυριακή 19 Ιούλη 2009 στις 6 το πρωί «έφυγε» στα 28 του χρόνια ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ. Τη Δευτέρα 19 Ιούλη 2010 κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε». Για εμάς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ γιατί οι νεκροί «πεθαίνουν» όταν τους ξεχνάμε. Στην μνήμη του ο πατέρας του Γιώργος, η Αννα, η γιαγιά του Γιωργία, η θεία του Μιμίκα Βάνα και τα αδέλφια του Χρήστος, Γιωργία, Ηλίας καθώς και τα ξαδέλφια του Σάρα και Γιάννης προσφέρουν μέσω του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηλιούπολης 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

Στη μνήμη του αγωνιστή θείου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΑΛΕΚΟΥ) ΑΡΓΥΡΑΤΟΥ προσφέρουμε 250 ευρώ στη ΝΕ Κεφαλονίας και Ιθάκης του ΚΚΕ και 250 ευρώ στο παράρτημα Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τα ανίψια του Μαρίνα και Γιάννης.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ